Jarzy Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Ryba ok.8cm. Zdrowa. Zjada chętnie mrożonki oraz suche. Poprzedni właściciel chciał ją uśmiercić,więc tymczasowo wylądowała u mnie. Odbiór: Warszawa, ul. Omulewska 26A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Fresz= Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Fajna rybka do fish only. Gustuje w koralowcach.Wysłane z mojego Oppo Reno 3 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzy Opublikowano 21 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 @=Fresz= Co prawda to prawda...Teraz mam problem ze złapaniem dziada 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzy Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Auriga trafiła do nowego, pełnego aiptasi,domu. Temat do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi